• image
  • http://www.orcan.se/index.php/component/comprofiler/registersBli medlem

Sven Lagerberg LogicaFusion Factory – Oracle Fusion Middleware i molnet

Logica har lanserat Fusion Factory, en plattform som tjänst (PaaS), baserad på Oracle Fusion Middleware. Med den kan företag korta ner utvecklingstiden för applikationer till dagar istället för veckor.

Kunden jobbar direkt mot Logicas Fusion Factory-experter, och den på förhand testade och integrerade plattformen gör att man kan börja utveckla sina applikationer utan att själv behöva konfigurera och integrera alla de olika delarna i mellanprogramvara och ramverk.

Spar tid och pengar

– Vi vet att våra kunders personal sliter med att få ordning på mjukvaran som krävs för ett SOA- och BPM-projekt och sedan hålla det inom tid och budget. Havererade mjukvaruprojekt gör att företag tappar tempo och i värsta fall marknadsandelar. Logica Fusion Factory, som är en färdig applikationsplattform, kommer att hjälpa dem att väsentligt snabba upp processen, säger Sven Lagerberg, Partneransvarig Oracle, Logica Sverige.

– Logica Fusion Factory kan hjälpa kunder att implementera Oracle SOA Suite och Oracle Fusion Middleware snabbt, vilket hjälper dem att snabbare få ut sina lösningar och på så sätt skaffa sig konkurrensfördelar, säger Andrew Sutherland, Senior Vice President Technology, Oracle EMEA.

Innehåller SOA- och BPM Suite 11g

Fusion Factory är en PaaS-lösning baserad på Oracle Fusion Middleware och innehåller Oracle SOA Suite 11g och Oracle BPM Suite 11g. Plattformen körs på Logica Private Cloud (LPC) eller på kundens infrastruktur. Strukturen är baserad på Logicas referensarkitektur för SOA. Den nya PaaS-lösningen gör att kunderna kan få mer värde ur Oracle Fusion Middleware.
Logica är platinamedlem i Oracle PartnerNetwork.

Den som vill veta mer kan kontakta Sven Lagerberg, Partneransvarig Oracle på Logica Sverige (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

Logga in

Orcan – Sveriges Oracle-användarförening