B3itlogo

Oracle Specialized Partner
Oracle Database 11g

B3IT - ett av Sveriges ledande Oracle-bolag

B3IT är ett av Sveriges ledande bolag inom Oracleområdet med ca 25 Oracle-specialister med lång erfarenhet av stora och komplexa Oraclemiljöer. Vi har djup kunskap inom hela DBA-området och täcker även in systemutveckling i Oracle-miljö samt delar av Fusion Middleware med specialister inom OAS/IAS/WLS, SOA-suite, EBS och BI-suite.

Vi har både Oracle Certified Professionals (OCP) och Oracle Certified Masters (OCM) bland oss, vilket innebär att den absoluta spetsen av kunskap inom Oracle finns i bolaget. Då vi även specialiserat oss inom andra databasområden kan vi erbjuda våra konsulter spännande vidareutveckling i andra tekniker som t ex SQL-server.

B3IT har i många år varit engagerade i Orcans verksamhet, som partner men även med personal som jobbat med att driva Orcans verksamhet framåt i Orcans styrelse.

Läs mer: B3IT

Emineo_logo

Specialized Oracle Partner
Oracle Database 11g
Oracle database Performance Tuning

Emineo är störst på Oracle DBA i Sverige

Emineo är ett IT-företag med stor kunskap om och lång erfarenhet av Oracle.
Vi arbetar med tjänste- och IT-försäljning inom områden som kvalitet & prestanda Oracle, drift & administration Oracle, backup & recovery, utbildning & mentorskap samt traditionell konsulting.

Emineo har djup teknisk kompetens om Oracle, från version 6 till version 11g. Våra konsulter har i snitt 13 års erfarenhet från Oracle och databasadministration. VI har funnits sedan 1997 och vi arbetar uteslutande med Oracles databas på de flesta plattformar (Windows, Solaris, HPUX, AIX, Linux). Vi har specialiserat oss på drift & administration samt Kvalitet & Prestandaanalyser av Oracle databaser.

Vi har utfört uppdrag hos några av Sveriges största Oracle siter: ICA, Ericsson, SEB, Riksskatteverket och Telia. Vi har stor vana vid installation och drift i komplexa Oraclemiljöer samt har genomfört ett antal standardiserade Kvalitets- och prestandaanalyser hos diverse kunder (Com Hem, SEB IT, Dagens Industri m fl).

Läs mer: Emineo

Inserve_70_mmutan_Technology

Nordiskt Exadata center

 

Vår affärsidé är upptid

Inserve Technology är en systemintegratör specialiserad på verksamhetskritiska server- och mjukvarulösningar, IT-system som ständigt måste vara tillgängliga. I Stockholm har vi ett nordiskt democenter med en Oracle Sun Exadata Database Machine, där du som har extra höga krav på prestanda, tillgänglighet och ekonomi, kan testa dina data innan du köper.

Vi är din partner för Oracles Engineered systems. Kontakta oss för en diskussion om du är intresserad av Exadata, SPARC SuperCluster, Exalogic, Oracle Database Appliance, Big Data Appliance och Exalytics, eller något annat kring Oracles hårdvarulösningar.

Årets hårdvarupartner

Inserve blev dessutom i konkurrens med nominerade ATEA och Savecore prisat av Oracle som “Årets hårdvarupartner” med motiveringen ”Genom en utmanande förändringsprocess visar Inserve på styrka och framtidstro genom att fortsatt stödja sina viktigaste kundprojekt”.

Läs mer: Inserve Technology

Klicka på annonsen för att gå till respektive hemsida.
Vill du annonsera? Kontakta Hans Skalin, 08-792 22 80, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


systeam


 
 
Digpro-partner-fr-2-2010
 Emineo-partner-fr-nr-2-2010
 
 savecore
 
 

 Aducera_partnerannons_fr_nr_2_11

    b3it

  Astrada
 
 Kentor-partnerannons-fr-nr-2-2010
 Knowit
   
   
   
   
   
   
   

 

Logga in

Orcan – Sveriges Oracle-användarförening